CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Actul de proprietate pentru terenuri

Actul de proprietate pentru terenuri

  • Contract de vanzare-cumparare sau donatie, autentificat la notariat prin care s-a dobandit terenul;
  • Certificat de mostenitor care atesta faptul ca terenul a fost dobandit de actualii proprietari prin mostenire, in acest caz vor trebui prezentate si actele de proprietate ale defunctului;
  • Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, pronuntata in urma unui divort, partaj etc.
  • Titlu de proprietate eliberat de Comisia Judeteana de Stabilire a Dreptului de Proprietate asupra Terenurilor; aceste titluri de proprietate le-au fost eliberate proprietarilor carora li sa reconstituit sau constituit dreptul de proprietate asupra terenurilor conform Legii Fondului Funciar Nr.18/1991

Stiri imobiliare

ImoExpert
cele mai importante ştiri din domeniul imobiliar

Agentia imobiliara CRD Property Broker din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!