CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Blog Cateva sfaturi pentru cei care vor sa vanda un imobil

Cateva sfaturi pentru cei care vor sa vanda un imobil

Evaluare utilizator: / 62
Cel mai slabCel mai bun 

Prezentare cheieInainte de a pune in vanzare o proprietate imobiliara este necesar sa va asigurati ca toate actele sunt in regula, exemplu: daca este intabulat si declarat la finante, succesiunea incheiata, impozitele platite la zi, ipoteca radiata din foaia de sarcini a imobilului - daca este cazul, etc. Puteti pierde o oferta foarte buna sau un client daca toate aceste aspecte nu sunt puse la punct.
Bineinteles ca dumnavoastra sperati sa obtineti o suma cat mai mare la incheierea tranzactiei imobiliare. Totusi situatia trebuie privita in mod realist.
O vanzare buna depinde in mare masura si de perioada de timp in care doriti sa vindeti imobilul.


O vanzare urgenta presupune intotdeauna si un pret mai mic, in timp ce pretul cel mai bun poate fi obtinut doar daca nu va grabiti.
Nu uitati ca majoritatea cumparatorilor sunt informati si analizeaza intotdeuna mai multe oferte. Evident ca vor alege cea mai avantajoasa oferta ce o gasesc dupa criteriile lor de selectie. Este bine pentru dumneavoastra sa luati in considerare toate ofertele ferme primite si sa decideti daca lucrati sau nu cu o agentie imobiliara, sau daca veti lucra exclusiv cu o singura agentie imobiliara. Negocierea pretului depinde in mare masura de acestea.
Apeland la o agentie imobiliara, vanzatorul are urmatoarele avantaje: evaluarea realista a pretului, publicitatea vanzarii oferita de agentia imobiliara, selectia cumpratorilor (nu se va prezenta imobilul vizitatorilor mai mult sau mai putin interesati in cumparare) oferita de agentia imobiliara, securitatea tranzactiei, se obtine in timpul cel mai scurt pretul optim, agentia imobiliara verifica si realizeaza in timp util documentatia de vanzare. Sa nu uitati ca unul din scopul agentiilor imobiliare este si obtinerea unui comision mai mare din vanzare, deci se va stradui sa gaseasca cumparator pentru un pret mai mare, ceea ce este si in interesul dumneavoastra.
Daca dispuneti de timp si rabdare puteti sa demarati singuri procesul de vanzare a imobilului. Consultanta unui avocat specialist in probleme imobiliare este acum mai mult decat necesara. Oferta dumneavoastra trebuie facuta publica si veti fi cu atat mai avantajat cu cat sporiti caile si modalitatile de expunere publica. Noi va sugeram sa promovati oferta dumneavoastra utilizand toate formele de publicitate: internet, publicatii locale si nationale, reviste de afaceri, etc., în felul acesta veti avea posibilitatea sa intrati in contact direct atat cu potentialii clienti cat si cu diferite agentii imobiliare intersate sa cumpere.
Puteti apela la experti evaluatori care stabilesc pretul real al bunului imobil cat si precum conditiile de plata pentru o anumita tranzactie. Nu exista evaluari corecte sau incorecte, ci evaluari bune sau proaste, cele proaste sunt cele care genereaza preturi la care tranzactiile imobiliare sunt dificile sau imposibile.
In functie de impactul publicitatii imobiliare facute, puteti reveni la etapa pretului, facand ajustarile necesare: cresterea sau scaderea pretului. Nu pierdeti contactul cu potentialii cumparatori. Implicati-va direct in toate negocierile.
Atunci cand ati gasit un cumparator, indiferent daca ati apelat la o agentie imobiliara sau nu, actele trebuie autentificate de un notar, vanzarea efectiva facandu-se doar in fata acestuia.


CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!