CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Despre noi

Agentia imobiliara CRD Property Broker

Evaluare utilizator: / 71
Cel mai slabCel mai bun 

Sigla CRD Property Broker

Experienta ne recomanda sa oferim clientilor toate serviciile de consultanta imobiliara, de exemplu:
- identificarea nevoilor clientului, abilitatea de a sonda si de a cerceta piata pentru care acesta se intereseaza de oferta agentiei si culegerea de informatii despre nevoile acestuia;
- identificarea problemelor si clarificarea lor prin procesul comunicational de comparare intre nevoile clientului, oferta agentiei si ajustarea acestora orientata catre client;
- prezentarea specifica si rezultatul procesului de identificare si clarificare care se manifesta in individualizarea ofertei agentiei;
- rezolvarea obiectiilor prin aducerea la acelasi numitor (echilibrarea) a celor doua elemente: nevoile clientului si gradul de individualizare al ofertei agentiei;
- procesarea actelor pentru perfectarea tranzactiei, stabilirea gradului de satisfactie a clientului raportat la nevoile sale.
Ca urmare a experientei noastre, consideram ca suntem in masura sa ne oferim seviciile de intermediere imobiliara atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.
In cazul in care nu aveti documentatia necesara vanzarii completa (cadastru, intabulare, certificat energetic sau orice alt document), sau apar erori materiale, va potem consilia pe tot parcursul obtinerii lor.
Activitatea noastra nu este doar cea a tranzactiilor imobiliare, lucrand si colaborand cu diverse echipe de profesionisti, va putem indruma si va potem pune in legatura cu un specialist, in functie problema intampinata sau de nevoia dumneavoastra.

Colaboratorii nostri sunt:

  • asistenta tehnica ( Evaluator ANEVAR, Inginer cadastrist , Auditor energetic ) ;
  • lucrai de amenajari interioare cu diverse echipe de profesionisti ( Arhitecti, Ingineri, Designeri, Instalatori, etc. )

Competenti, Reprezentanti, Dinamici, intr-un cuvant CRD!

Stiri imobiliare

ImoExpert
cele mai importante ştiri din domeniul imobiliar

CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!