CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Agentie imobiliara in Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti


Intermediere imobiliara pentru vanzare, cumparare, inchiriere de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case/vile
|Lista Agenti
Lista Agenti
|Cauta imobil
Cauta imobil
Email  Imprimare

 Apartament cu 2 camere, Drumul Taberei, Valea Oltului | ID: CRD 674 


Descriere imobil

Apartament cu 2 camere,  Drumul Taberei, Valea Oltului, vis-a-vis de supermarketul kaufland, confort 1, decomandat, cu suprafata toatal utila de 47 mp, situat la etajul 3, intr-un bloc de tip A, fara lift si balcon, cu regim de inaltime P+4, finalizat in 1976. Intrarea in bloc este prin spate, iar apartamentul are vedere catre strada Valea Oltuli (punct cardinal vest). Finisaje si imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, tamplarie pvc cu geam termopan cu obloane la toate geamurile, usa metalica, usi interior schimbate, instalatia elecrica si hidraulica a fost schimbata si este din cupru, apometre, repartitoare, obiecte sanitare noi, (apartamentul a fost renovat complet in octobrie 2017). Apartamentul este liber si pretul listat este usor discutabil. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie. Oferta listata de Agentia imobiliara CRD Property Broker. Comision cumparator 2%.


Fotorafii imobil
Apartament cu 2 camere, Valea Oltului, Drumul Tabe Apartament cu 2 camere, Valea Oltului, Drumul Tabe Apartament cu 2 camere, Valea Oltului, Drumul Tabe Apartament cu 2 camere, Valea Oltului, Drumul Tabe Apartament cu 2 camere, Valea Oltului, Drumul Tabe Apartament cu 2 camere, Valea Oltului, Drumul Tabe Apartament cu 2 camere, Valea Oltului, Drumul Tabe Apartament cu 2 camere, Valea Oltului, Drumul Tabe Apartament cu 2 camere, Valea Oltului, Drumul Tabe Apartament cu 2 camere, Valea Oltului, Drumul Tabe

Dotari/Finisaje/Utilitati

Status oferta:Vandut
Suprafata47.40 m²
Nr. Camere2
Nr. Dormitoare1
Nr. Bai1
An constructie1976
Tip de incalzireTermoficare
Etaj(e):3/4
Certificat energetic clasaA
Cadastru/Intabulare Da
Cablu TV Da
Internet Da
Parchet Da
Ferestre termopan Da
Usa metalica Da
Gresie/Faianta Da

Tabel cu clasificarea confortului la apartamente
Comfort table for apartments


Informatii financiare
( Calculator rate credit )
Pret vanzare: 51.500 euroComision agentie: 2% 
Pret negociabil Nu

Adresa imobilului
OrasBucuresti
Judet/SectorSector 6
ZonaDrumul Taberei
TaraRomania

Map


Aceasta oferta este in portofoliul agentului imobiliar
Razvan CAPAN
Bucuresti, sector 6
Romania

Telefon: +4 0729130687
razvan.capan@crdpropertybroker.ro

Contact Image

Cereti detalii agentului imobiliar prin E-mail
 
Nume *
Telefon *
Fax  
E-Mail *
Subiect 
Mesaj *
Introduceti codul din imagine * 
  
* Campuri obligatorii  

CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!