CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Agentie imobiliara in Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti


Intermediere imobiliara pentru vanzare, cumparare, inchiriere de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case/vile
|Lista Agenti
Lista Agenti
|Cauta imobil
Cauta imobil
Email  Imprimare

 Apartament cu 3 camere in zona Stefan cel Mare | ID: CRD 525 


Descriere imobil

Apartament cu 3 camere in zona Stefan cel Mare, situat la etajul 6 / 11, cu suprafata utila de 106 mp, terasa proprie de 13 mp cu vedere panoramica. La achizitia apartamentului panorama a fost special aleasa pentru liniste si confort, departe de aglomeratia urbana.
Apartamentul este mobilat fiind compus din doua dormitoare si un living spatios unit cu o bucatarie deschisa precum si 2 bai cu dotari de lux. Apartamentul dispune de parcare proprie in garajul subteran al complexului rezidential precum si de zona de parcare, langa parc, pentru oaspeti.
Bucataria ofera un grad ridicat de confort prin dotarile de lux de care dispune.
Echipamentele de ultima ora furnizate de producatorii de top din domeniu vor veni in ajutorul Dvs. ori de cate ori aveti nevoie.
Bucataria este echipata cu un cuptor conventional Franke si unul cu microunde Franke, plita Ariston, hota Franke, chiuveta Franke, masina de spalat vase Franke, cafetiera Franke, frigider incastrabil Franke si o minicrama Franke pentru vinuri.
Design-ul ales este unul simplu si elegant care se preteaza unei game variate de gusturi si preferinte. Apartamentul dispune de un sistem modern si inteligent de iluminare din gama Trancent cu mecanism electronic de control prin atingerea usoara a suprafetei de sticla a panoului de comanda pentru lumina si jaluzele. Comanda iluminatului se poate face atat manual, cat si de la distanta prin intermediul telecomenzii. Aparatele de iluminat confectionate din sticla de Murano sunt din gama Cubi fiind echipate cu surse halogen sau cu lumina incandescenta. Gresia si faianta sunt furnizate de firme de renume din lume precum Saloni, Peronda, Althea Ceramica, Marazzi, Artceram Italia iar parchetul este furnizat de Costa Mit.
Climatizarea in interiorul apartamentului se face prin intermediul unui modern si inteligent sistem de climatizare furnizat de unul din producatorii de top din lume.
Intrerupatoarele si variatoarele sunt din gama Trancent cu mecanism electronic, rama de aluminiu si fata din sticla.
Tehnologia cea mai moderna si un design multipremiat caracterizeaza produsul Trancent - primul buton de sticla din lume. O atingere usoara a suprafetei de sticla si lumina se reduce in intensitate, se stinge sau se aprinde ori jaluzelele se pun in miscare.
Acest apartament beneficiaza de loc rezervat de parcare in subteran iar acesul catre apartament se poate face si din acest parcaj avand la dispozitie scara sau unul din cele doua lifturi ale fiecarui tronson.
Apartamentul este inchiriat, in contractul de inchiriere este stipulata o prelungire pe inca 2 ani printr-un act aditional.
Este ideal pentru investitie imobiliara.


Fotorafii imobil
Apartament cu 3 camere in zona Stefan cel Mare Apartament cu 3 camere in zona Stefan cel Mare Apartament cu 3 camere in zona Stefan cel Mare Apartament cu 3 camere in zona Stefan cel Mare Apartament cu 3 camere in zona Stefan cel Mare Apartament cu 3 camere in zona Stefan cel Mare Apartament cu 3 camere in zona Stefan cel Mare Apartament cu 3 camere in zona Stefan cel Mare

Dotari/Finisaje/Utilitati

Status oferta:Actualitate
Suprafata106.00 m²
Nr. Camere3
Nr. Dormitoare2
Nr. Bai2
An constructie2008
Tip de incalzireCentrala imobil
Etaj(e):6/11
Certificat energetic clasaA
Ascensor Da
Mobilat Da
Cadastru/Intabulare Da
Cablu TV Da
Internet Da
Parchet Da
Ferestre termopan Da
Usa metalica Da
Gresie/Faianta Da
Balcon Da
Terasa Da
Gradina/Curte Da
Loc de parcare Da
Garaj Da
Aer Conditionat Da

Tabel cu clasificarea confortului la apartamente
Comfort table for apartments


Informatii financiare
( Calculator rate credit )
Pret vanzare: 270.000 euroComision agentie: Standard 

Adresa imobilului
OrasBucuresti
Judet/SectorSector 2
ZonaStefan cel Mare
TaraRomania

Diverse

Distante rutiere catre puncte importante din Bucuresti de la Central Park:
Complex rezidential Central Park -> Aeroport Otopeni = 15 km / 9,3 mile
Complex rezidential Central Park -> Aeroport Baneasa = 6,2 km / 3,8 mile
Complex rezidential Central Park -> Piata Dorobanti = 1,4 km / 0,8 mile
Complex rezidential Central Park -> Piata Romana = 1,6 km / 0,9 mile
Complex rezidential Central Park -> Baneasa Shopping City = 7,6 km / 4,7 mile
Complex rezidential Central Park -> Palatul Parlamentului (Casa Poporului), Unirea = 5 km / 3,1 mile


Map


Aceasta oferta este in portofoliul agentului imobiliar
Office CRD Property Broker
Bucuresti
Romania

Telefon: +4 0730649947
office@crdpropertybroker.ro

Contact Image

Cereti detalii agentului imobiliar prin E-mail
 
Nume *
Telefon *
Fax  
E-Mail *
Subiect 
Mesaj *
Introduceti codul din imagine * 
  
* Campuri obligatorii  

CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!