CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Agentie imobiliara in Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti


Intermediere imobiliara pentru vanzare, cumparare, inchiriere de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case/vile
|Lista Agenti
Lista Agenti
|Cauta imobil
Cauta imobil
Email  Imprimare

 Apartament de vanzare in zona Herastrau | ID: CRD 529 


Descriere imobil

Apartament de vanzare in zona Herastraucu 4 camere, intr-o zona superba, langa parcul Bordei, confort lux, decomandat, cu suprafata utila de 160 mp. Este situat in bloc, la etajul 1 din p+ 5, construita in anul 2002. Apartamentul este compus din: 1 living, 3 dormitoare, 3 bai, 1 bucatarie, 1 loc de parcare in garaj subteran. Dispune de urmatoarele finisaje si imbunatatiri: gresie, faianta, parchet mahon, centrala termica imobil, ventiloconvectoare. Cladirea si scara sunt foarte curate si dispune de lift schindler care coboara pana in garaj. Apartamentul este curat, liber si se poate viziona oricand.


Fotorafii imobil
Apartament de vanzare in zona Herastrau Apartament de vanzare in zona Herastrau Apartament de vanzare in zona Herastrau Apartament de vanzare in zona Herastrau Apartament de vanzare in zona Herastrau Apartament de vanzare in zona Herastrau Apartament de vanzare in zona Herastrau

Dotari/Finisaje/Utilitati

Status oferta:Retras
Suprafata160.00 m²
Nr. Camere4
Nr. Dormitoare3
An constructie2002
Tip de incalzireCentrala imobil
Etaj(e):1/5
Certificat energetic clasa0
Ascensor Da
Mobilat Da
Cadastru/Intabulare Da
Cablu TV Da
Internet Da
Parchet Da
Ferestre termopan Da
Usa metalica Da
Gresie/Faianta Da
Balcon Da
Terasa Da
Loc de parcare Da
Garaj Da
Aer Conditionat Da

Tabel cu clasificarea confortului la apartamente
Comfort table for apartments


Informatii financiare
( Calculator rate credit )
Pret vanzare: 549.000 euroComision agentie: Standard 

Adresa imobilului
OrasBucuresti
Judet/SectorSector 1
ZonaHerastrau
TaraRomania

Map


Aceasta oferta este in portofoliul agentului imobiliar
Office CRD Property Broker
Bucuresti
Romania

Telefon: +4 0730649947
office@crdpropertybroker.ro

Contact Image

Cereti detalii agentului imobiliar prin E-mail
 
Nume *
Telefon *
Fax  
E-Mail *
Subiect 
Mesaj *
Introduceti codul din imagine * 
  
* Campuri obligatorii  

CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!