CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Agentie imobiliara in Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti


Intermediere imobiliara pentru vanzare, cumparare, inchiriere de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case/vile
|Lista Agenti
Lista Agenti
|Cauta imobil
Cauta imobil
Email  Imprimare

 Apartament penthouse cu 4 camere, Domenii | ID: CRD 584 


Descriere imobil

Inchiriere apartament penthouse de 4 camere, confort lux, decomandat, cu suprafata utila de 200 mp. Este situat in bloc, la etajul 4 din p+ 4, in zona Domenii. Are 1 living, 3 dormitoare, 3 bai mobilate (cu aerisire naturala), 3 balcoane, 2 locuri de parcare in garaj subteran. Dotari: bucatarie mobilata si utilata, fiind utilat cu: frigider, aragaz, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, microunde, hota. Blocul a fost finalizat in anul 2014 si are finisaje si imbunatatiri de cea mai buna calitate.


Fotorafii imobil
Apartament penthouse cu 4 camere, Domenii Apartament penthouse cu 4 camere, Domenii Apartament penthouse cu 4 camere, Domenii Apartament penthouse cu 4 camere, Domenii Apartament penthouse cu 4 camere, Domenii Apartament penthouse cu 4 camere, Domenii Apartament penthouse cu 4 camere, Domenii Apartament penthouse cu 4 camere, Domenii

Dotari/Finisaje/Utilitati

Status oferta:Actualitate
Suprafata200.00 m²
Nr. Camere4
Nr. Dormitoare3
Nr. Bai3
An constructie2014
Tip de incalzireCentrala imobil
Etaj(e):4/4
Certificat energetic clasaA
Ascensor Da
Cadastru/Intabulare Da
Cablu TV Da
Internet Da
Parchet Da
Ferestre termopan Da
Usa metalica Da
Gresie/Faianta Da
Balcon Da
Terasa Da
Loc de parcare Da
Garaj Da
Aer Conditionat Da

Tabel cu clasificarea confortului la apartamente
Comfort table for apartments


Informatii financiare
Pret inchiriere: 1.750 euroAvans: 1.750 euro
Comision agentie: StandardGarantie: 1.750 euro

Adresa imobilului
OrasBucuresti
Judet/SectorSector 1
ZonaDomenii
TaraRomania

Map


Aceasta oferta este in portofoliul agentului imobiliar
Office CRD Property Broker
Bucuresti
Romania

Telefon: +4 0730649947
office@crdpropertybroker.ro

Contact Image

Cereti detalii agentului imobiliar prin E-mail
 
Nume *
Telefon *
Fax  
E-Mail *
Subiect 
Mesaj *
Introduceti codul din imagine * 
  
* Campuri obligatorii  

CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!