CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Agentie imobiliara in Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti


Intermediere imobiliara pentru vanzare, cumparare, inchiriere de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case/vile
|Lista Agenti
Lista Agenti
|Cauta imobil
Cauta imobil
Email  Imprimare

 Inchiriere apartament 3 camere Kiseleff | ID: CRD 494 


Descriere imobil

CRD Property Broker va ofera spre inchiriere un superb apartament de 3 camere, situat in zona Kiseleff - Arcul de Triumf, cu compartimentare de tip semidecomandat, situat la etajul parter din d+ p+1+m, intr-o vila cu arhitectura stil Brancovenesc, construita in anul 1933-1936. Apartamentul are o suprafata utila de 110 mp si este compus din: 1 camera living room, 1 sufragerie, 1 dormitor, 1 baie, 1 bucatarie, 1 vestibul cu scara, 1 balcon. Finisaje si imbunatatiri: gresie, faianta, marmura, parchet din stejar, tamplaria este originara(nu se poate schimba pentru ca vila este patrimoniu) cu geam vitraliu si rulouri exterioare, pereti lambrisati cu lemn. Dispune de curent electric, telefon, apa, gaz, cablu tv, canalizare, centrala termica autonoma(camerele au calorifere duble din aluminiu), 2 aparate de aer conditionat, usiile din interior sunt din lemn cu geam, usa la intrare este din fier forjat si geam. Apartamentul este semimobilat si utilat. In zona sunt numeroase sedii de Ambasada si se afla in apropiere de transport public, metrou, parc, lac, padure, scoala generala, liceu, farmacie, mall, hypermarket.


Fotorafii imobil
Inchiriere apartament 3 camere Kiseleff Inchiriere apartament 3 camere Kiseleff Inchiriere apartament 3 camere Kiseleff Inchiriere apartament 3 camere Kiseleff Inchiriere apartament 3 camere Kiseleff Inchiriere apartament 3 camere Kiseleff Inchiriere apartament 3 camere Kiseleff Inchiriere apartament 3 camere Kiseleff Inchiriere apartament 3 camere Kiseleff

Dotari/Finisaje/Utilitati

Status oferta:Inchiriat
Suprafata116.00 m²
Nr. Camere3
Nr. Dormitoare2
Nr. Bai1
An constructie1936
Tip de incalzireCentrala
Etaj(e):p/d+p+1+m
Certificat energetic clasa0
Cadastru/Intabulare Da
Cablu TV Da
Internet Da
Parchet Da
Usa metalica Da
Gresie/Faianta Da
Balcon Da
Terasa Da
Gradina/Curte Da
Aer Conditionat Da

Tabel cu clasificarea confortului la apartamente
Comfort table for apartments


Informatii financiare
Pret inchiriere: 1.550 euroAvans: 1.650 euro
Comision agentie: standard 50+50%Garantie: 1.650 euro

Adresa imobilului
OrasBucuresti
Judet/SectorSector 1
ZonaKiseleff
TaraRomania

Map


Aceasta oferta este in portofoliul agentului imobiliar
Office CRD Property Broker
Bucuresti
Romania

Telefon: +4 0730649947
office@crdpropertybroker.ro

Contact Image

Cereti detalii agentului imobiliar prin E-mail
 
Nume *
Telefon *
Fax  
E-Mail *
Subiect 
Mesaj *
Introduceti codul din imagine * 
  
* Campuri obligatorii  

CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!