CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Agentie imobiliara in Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti


Intermediere imobiliara pentru vanzare, cumparare, inchiriere de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case/vile
|Lista Agenti
Lista Agenti
|Cauta imobil
Cauta imobil
Email  Imprimare

 Inchiriere Apartament 4 camere, Piata Victoriei | ID: CRD 512 


Descriere imobil

CRD Property Broker va ofera spre inchiriere apartament cu 4 camere, confort 1, decomandat, in zona P-ta Victoriei, cu suprafata utila de 80 mp, suprafata totala 100 mp, la etajul 5 din p+ 11 al unui bloc construit in anul 1992. Apartamentul este compus din : Living, 2 dormitre, 1 vestibul mare cu anexa, 1 bucatarie(transformata in camera) cu spatiu de depozitare,1 baie, 3 balcoane. Vederea este mixta. Apartamentul este renovat si dispune de urmatoarele finisaje si imbunatatiri: Gresie, faianta, parchet, ferestre din pvc cu geam termopan, usa la intrare este metalica, aer conditionat, apometre apa, repartitoare calorifere. Apartamentul este nemobilat, se inchiriaza pentru doar pentru birouri. Apartamentul se poate ocupa cu data de 01.04.2014.


Fotorafii imobil
4 camere, Piata Victoriei 4 camere, Piata Victoriei 4 camere, Piata Victoriei 4 camere, Piata Victoriei 4 camere, Piata Victoriei 4 camere, Piata Victoriei 4 camere, Piata Victoriei

Dotari/Finisaje/Utilitati

Status oferta:Inchiriat
Suprafata100.00 m²
Nr. Camere4
Nr. Dormitoare3
Nr. Bai1
An constructie1992
Tip de incalzireTermoficare
Etaj(e):5/11
Certificat energetic clasa0
Ascensor Da
Cadastru/Intabulare Da
Cablu TV Da
Internet Da
Parchet Da
Ferestre termopan Da
Usa metalica Da
Gresie/Faianta Da
Balcon Da
Aer Conditionat Da

Tabel cu clasificarea confortului la apartamente
Comfort table for apartments


Informatii financiare
Pret inchiriere: 600 euroAvans: 600 euro
Comision agentie: 0Garantie: 600 euro

Adresa imobilului
OrasBucuresti
Judet/SectorSector 1
ZonaPiata Victoriei
TaraRomania

Map


Aceasta oferta este in portofoliul agentului imobiliar
Office CRD Property Broker
Bucuresti
Romania

Telefon: +4 0730649947
office@crdpropertybroker.ro

Contact Image

Cereti detalii agentului imobiliar prin E-mail
 
Nume *
Telefon *
Fax  
E-Mail *
Subiect 
Mesaj *
Introduceti codul din imagine * 
  
* Campuri obligatorii  

CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!