CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Agentie imobiliara in Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti


Intermediere imobiliara pentru vanzare, cumparare, inchiriere de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case/vile
|Lista Agenti
Lista Agenti
|Cauta imobil
Cauta imobil
Email  Imprimare

 Inchiriere casa 4 camere Piata Romana | ID: CRD 463 


Descriere imobil

CRD Property Broker va ofera la inchiriere casa cu 4 camere, cu un regim de inaltime de p+1,localizata in zona Piata Romana(ASE), in apropiere de metrou. Casa are suprafata utila de 200 mp,este construita in anul 2002 si este aplasata pe un teren cu suprafata de 50 mp. casa/vila are 3 bai, 2 balcoane, 1 bucatarie, wc serviciu, dressing. Dispune de curent electric, telefon, apa, gaz, cablu tv, canalizare centrala proprie, calorifere,2aparate de aer conditiona,internet prin cablu cu router wireless, este partial mobilata si utilata, bucataria este complet mobilata si utilata cu: frigider, aragaz, masina de spalat rufe, hota. Se preteaza pentru rezidential sau birouri.


Fotorafii imobil
casa cu 4 camere Piata Romana casa cu 4 camere Piata Romana casa cu 4 camere Piata Romana casa cu 4 camere Piata Romana casa cu 4 camere Piata Romana casa cu 4 camere Piata Romana casa cu 4 camere Piata Romana casa cu 4 camere Piata Romana casa cu 4 camere Piata Romana casa cu 4 camere Piata Romana casa cu 4 camere Piata Romana casa cu 4 camere Piata Romana casa cu 4 camere Piata Romana casa cu 4 camere Piata Romana

Dotari/Finisaje/Utilitati

Status oferta:Inchiriat
Suprafata220.00 m²
Nr. Camere4
Nr. Dormitoare3
Nr. Bai3
An constructie2002
Tip de incalzireCentrala termica
Etaj(e):p+1
Mobilat Da
Cadastru/Intabulare Da
Cablu TV Da
Internet Da
Parchet Da
Ferestre termopan Da
Usa metalica Da
Gresie/Faianta Da
Balcon Da
Gradina/Curte Da
Aer Conditionat Da

Tabel cu clasificarea confortului la apartamente
Comfort table for apartments


Informatii financiare
Pret inchiriere: 1.250 euroAvans: 1.250 euro
Comision agentie: standard 50+50%Garantie: 1.250 euro

Adresa imobilului
OrasBucuresti
Judet/SectorSector 1
ZonaPiata Romana
TaraRomania

Map


Aceasta oferta este in portofoliul agentului imobiliar
Office CRD Property Broker
Bucuresti
Romania

Telefon: +4 0730649947
office@crdpropertybroker.ro

Contact Image

Cereti detalii agentului imobiliar prin E-mail
 
Nume *
Telefon *
Fax  
E-Mail *
Subiect 
Mesaj *
Introduceti codul din imagine * 
  
* Campuri obligatorii  

CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!