CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Agentie imobiliara in Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti


Intermediere imobiliara pentru vanzare, cumparare, inchiriere de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case/vile
|Lista Agenti
Lista Agenti
|Cauta imobil
Cauta imobil
Email  Imprimare

 Inchiriere casa 5 camere zona Calarasilor | ID: CRD 546 


Descriere imobil

CRD Property Broker pa prezinta la inchiriere vila cu o arhitectura interbelica care imita un vapor, construita in 1936 pe cadre de beton, constructia contine pivnita mare si demisol locuibil (care se poate folosi si ca spatiu depozitare sau productie si camera tehnica pt centrala termica.(90 m).
apartament reprezentativ la parter inalt (sinonim cu etajul unu) ( 100 m)
apartament la etaj (90m).
Vila are doua intrari una principala si cealalta in spatele casei care duce la beci,demisol,ap de la parter inalt si cel de la etaj.
Suprafata totala a casei 292 metri patrati, suprafata terenului aprox 290 metri patrati, in curte incap doua masini si in partea din spate se pot pune mese si scaune, in general mobilier de gradina,
Se preteaza pentru cabinet de avocatura, notariat, clinica stomatologica sau medicala, restaurant, editura cu tipografie (in cladire a functionat multi ani firma Print Promotion )birouri, minipensiune sau pentru residential.
Casa este izolata termic pe exterior cu polistiren,
Casa necesita igienizare in interior, care poate fi realizata eventual si de catre chirias prin diminuarea chiriei,
Proprietarii inchirierea pe termen lung 3-5 ani.


Fotorafii imobil
Inchiriere casa 5 camere zona Calarasilor Inchiriere casa 5 camere zona Calarasilor Inchiriere casa 5 camere zona Calarasilor Inchiriere casa 5 camere zona Calarasilor Inchiriere casa 5 camere zona Calarasilor Inchiriere casa 5 camere zona Calarasilor Inchiriere casa 5 camere zona Calarasilor Inchiriere casa 5 camere zona Calarasilor

Dotari/Finisaje/Utilitati

Status oferta:Inchiriat
Suprafata292.00 m²
Nr. Camere5
Nr. Dormitoare4
Nr. Bai2
An constructie1936
Tip de incalzireCentrala imobil
Etaj(e):D+P+1
Certificat energetic clasa0
Cadastru/Intabulare Da
Cablu TV Da
Internet Da
Parchet Da
Ferestre termopan Da
Usa metalica Da
Gresie/Faianta Da
Balcon Da
Terasa Da
Gradina/Curte Da
Loc de parcare Da
Aer Conditionat Da

Tabel cu clasificarea confortului la apartamente
Comfort table for apartments


Informatii financiare
Pret inchiriere: 2.000 euroAvans: 2.000 euro
Comision agentie: StandardGarantie: 2.000 euro

Adresa imobilului
OrasBucuresti
Judet/SectorSector 2
ZonaPiata Muncii
TaraRomania

Map


Aceasta oferta este in portofoliul agentului imobiliar
Office CRD Property Broker
Bucuresti
Romania

Telefon: +4 0730649947
office@crdpropertybroker.ro

Contact Image

Cereti detalii agentului imobiliar prin E-mail
 
Nume *
Telefon *
Fax  
E-Mail *
Subiect 
Mesaj *
Introduceti codul din imagine * 
  
* Campuri obligatorii  

CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!