CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Agentie imobiliara in Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti


Intermediere imobiliara pentru vanzare, cumparare, inchiriere de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case/vile
|Lista Agenti
Lista Agenti
|Cauta imobil
Cauta imobil
Email  Imprimare

 Vanzare ap. 3 camere, Drumul Taberei - Valea Calugareasca | ID: CRD 603 


Descriere imobil

Vanzare apartament cu 3 camere in Drumul Taberei , Valea Calugareasca, confort 1, decomandat, cu suprafata de 75 mp, parter din 4, intr-un bloc construit in anul 1971 si reabilitat recent, inclusiv subsolul, in apropiere de Auchan.
Apartamentul este situat intr-o zona linistita, cu multa verdeata, foarte aproape de mijloacele de transport in comun RATB dar si la 5 minute de viitoarea statie de metrou Raul Doamnei.
Imobilul este compus din 3 camere, 1 baie + 1 wc de serviciu, 1 bucatarie spatioasa, balcon amenajat tip bar, si doua boxe din care la una este acces direct din apartament. Ultima renovare a fost executata recent, ceea ce inseamna ca viitorul cumparator se poate muta direct, fara a fi nevoie de alte imbunatatiri. Dispune de urmatoarele finisaje si imbunatatiri, usa metalica, usi noi din lemn, gresie model parchet in hol si bucatraie, faianta tip mozaic la bucatarie, parchet triplu stratificat montat pe polistiren extrudat in dormitoare si in sufragerie, tamplarie pvc cu geam termopan de culoarea lemnului, plase insecte la toate geamurile, rilaje din fier forjat.  Tot sistemul de incalzire si electric este nou (s-au inlocuit caloriferele vechi, tevile si cablurile electrice),  complet contorizat. Proprietarii au toate autorizatiile si pentru monatrea unei centrale termice de apartament.
Apartamentul este ideal pentru cuplurile cu copii datorita a doua gradinite, scoala generala si liceu aflate in imediata apropiere, nefiind nevoie nici macar de a se traversa o strada pentru a ajunge in incinta acestora. La 2 minute se afla piata agroalimentara "Chilia Veche", Carreffour, Auchan Tricodava, Kaufland, Lidl Prelungirea Ghencea. In pretul listat este inclusa doar mobila de bucatarie si accesoriile acesteia.
Pozele sunt conform cu realitatea din apartament. Proprietarii accepta orice tip de credit, doar prin semnarea unui antecontract.

Descarca schita


Fotorafii imobil
Sufragerie Sufragerie Hol intrare Dormitor mare cu logie Bucatarie Bucatarie Hol Hol intrare Baie Baie Wc serviciu

Dotari/Finisaje/Utilitati

Status oferta:Vandut
Suprafata75.00 m²
Nr. Camere3
Nr. Dormitoare2
Nr. Bai2
An constructie1971
Tip de incalzireTermoficare
Etaj(e):P/4
Certificat energetic clasaA
Cadastru/Intabulare Da
Cablu TV Da
Internet Da
Parchet Da
Ferestre termopan Da
Usa metalica Da
Gresie/Faianta Da
Balcon Da
Loc de parcare Da

Tabel cu clasificarea confortului la apartamente
Comfort table for apartments


Informatii financiare
( Calculator rate credit )
Pret vanzare: 84.000 euroComision agentie: Standard 

Adresa imobilului
OrasBucuresti
Judet/SectorSector 6
ZonaDrumul Taberei
TaraRomania

Map


Aceasta oferta este in portofoliul agentului imobiliar
Razvan CAPAN
Bucuresti, sector 6
Romania

Telefon: +4 0729130687
razvan.capan@crdpropertybroker.ro

Contact Image

Cereti detalii agentului imobiliar prin E-mail
 
Nume *
Telefon *
Fax  
E-Mail *
Subiect 
Mesaj *
Introduceti codul din imagine * 
  
* Campuri obligatorii  

CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!