CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Agentie imobiliara in Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti


Intermediere imobiliara pentru vanzare, cumparare, inchiriere de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case/vile
|Lista Agenti
Lista Agenti
|Cauta imobil
Cauta imobil
Email  Imprimare

 Vanzare ap. 3 camere in vila, zona Victoriei | ID: CRD 419 


Descriere imobil

Vanzare ap. 3 camere in vila, zona Victoriei , confort 1, semidecomandat, situat in vila, la etajul 2 din p+2 in zona Piata Victoriei, cu suprafata utila de 104 mp, in apropiere de metrou, parc, scoala generala, liceu, farmacie. Beneficiaza de curent electric, telefon, apa, gaz, cablu tv, canalizare, centrala proprie cu calorifere din aluminiu, internet cablu. Apartamentul se poate vinde si complet mobilat si utilat (bucatarie mobilata, fiind utilata cu multiple aparate elctrocasnice: frigider, aragaz, masina de spalat rufe, hota, etc., Sufrageria este mobilata cu 1 canapea si 2 fotolii, 1 masuta, 1 "biblioteca" facuta pe comanda, 1 tv LCD, ambele dormitoare sunt cu pat matrimonial. Proprietarii mai detin cu cota indiviza multiple anexe in pivnita si subsol, de asemenea cladirea are un sistem autonom de apa in caz de urgenta. Merita vazut!


Fotorafii imobil
3 camere in vila, zona Victoriei 3 camere in vila, zona Victoriei 3 camere in vila, zona Victoriei 3 camere in vila, zona Victoriei 3 camere in vila, zona Victoriei 3 camere in vila, zona Victoriei 3 camere in vila, zona Victoriei 3 camere in vila, zona Victoriei 3 camere in vila, zona Victoriei 3 camere in vila, zona Victoriei

Dotari/Finisaje/Utilitati

Status oferta:Retras
Suprafata104.00 m²
Nr. Camere3
Nr. Dormitoare2
Nr. Bai1
An constructie1945
Tip de incalzireCentrala
Etaj(e):2/2
Mobilat Da
Cadastru/Intabulare Da
Cablu TV Da
Internet Da
Parchet Da
Ferestre termopan Da
Gresie/Faianta Da
Balcon Da
Gradina/Curte Da
Loc de parcare Da

Tabel cu clasificarea confortului la apartamente
Comfort table for apartments


Informatii financiare
( Calculator rate credit )
Pret vanzare: 125.000 euroComision agentie: standard 

Adresa imobilului
OrasBucuresti
Judet/SectorSector 1
ZonaPiata Victoriei
TaraRomania

Map


Aceasta oferta este in portofoliul agentului imobiliar
Office CRD Property Broker
Bucuresti
Romania

Telefon: +4 0730649947
office@crdpropertybroker.ro

Contact Image

Cereti detalii agentului imobiliar prin E-mail
 
Nume *
Telefon *
Fax  
E-Mail *
Subiect 
Mesaj *
Introduceti codul din imagine * 
  
* Campuri obligatorii  

CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!