CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Agentie imobiliara in Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti


Intermediere imobiliara pentru vanzare, cumparare, inchiriere de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case/vile
|Lista Agenti
Lista Agenti
|Cauta imobil
Cauta imobil
Email  Imprimare

 Vanzare apartament 3 camere, Drumul Taberei - Drumetului | ID: CRD 604 


Descriere imobil

Vanzare apartament 3 camere, Drumul Taberei - Drumetului, confort 1, situat la etajul 3/8 într-un bloc curat din zona Ghencea. Apartamentul beneficiază de următoarele îmbunătățiri: gresie, faianță, parchet masiv din lemn, tâmplărie din PVC cu geam termopan reflexiv, radiatoare otel cu instalație pe cupru, instalații pe cupru și ppr în cele 2 băi cu cadă proprie, țevi de coloană pe cupru la nivelul dormitoarelor, o unitate de aer conditionat 12.000 BTU, apometre.
Imobilul se află în apropiere de mai multe puncte de interes cum ar fi: parcul Moghioros, complexul comercial Auchan, Kaufland, Billa, AFI Cotroceni, școli, grădinițe și creșe de stat cu program prelungit, mijloace de transport în comun, precum și de viitoarea stație de metrou Favorit.
Blocul a beneficiat de mai multe îmbunătățiri recente cum ar fi: conducte și țevi noi de apa și canalizare din ppr, țevi de coloana pe cupru, ambele cabine de lift modernizate, uși noi la intrare.
Întreținere mică pe timpul iernii (pâna în 500 ron/ lună)!
Se vinde la aceasta suma, complet mobilat!!!
Vederea este spre parcarea interioara a blocului!


Fotorafii imobil
3 camere, Drumul Taberei 3 camere, Drumul Taberei 3 camere, Drumul Taberei 3 camere, Drumul Taberei 3 camere, Drumul Taberei 3 camere, Drumul Taberei 3 camere, Drumul Taberei 3 camere, Drumul Taberei

Dotari/Finisaje/Utilitati

Status oferta:Vandut
Suprafata71.00 m²
Nr. Camere3
Nr. Dormitoare2
Nr. Bai2
An constructie1980
Tip de incalzireTermoficare
Etaj(e):3/8
Certificat energetic clasa0
Ascensor Da
Mobilat Da
Cadastru/Intabulare Da
Cablu TV Da
Internet Da
Parchet Da
Ferestre termopan Da
Usa metalica Da
Gresie/Faianta Da
Balcon Da
Aer Conditionat Da

Tabel cu clasificarea confortului la apartamente
Comfort table for apartments


Informatii financiare
( Calculator rate credit )
Pret vanzare: 67.000 euroComision agentie: Standard 

Adresa imobilului
OrasBucuresti
Judet/SectorSector 6
ZonaDrumul Taberei
TaraRomania

Map


Aceasta oferta este in portofoliul agentului imobiliar
Razvan CAPAN
Bucuresti, sector 6
Romania

Telefon: +4 0729130687
razvan.capan@crdpropertybroker.ro

Contact Image

Cereti detalii agentului imobiliar prin E-mail
 
Nume *
Telefon *
Fax  
E-Mail *
Subiect 
Mesaj *
Introduceti codul din imagine * 
  
* Campuri obligatorii  

CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!