CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Agentie imobiliara in Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti


Intermediere imobiliara pentru vanzare, cumparare, inchiriere de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case/vile
|Lista Agenti
Lista Agenti
|Cauta imobil
Cauta imobil
Email  Imprimare

 Vanzare apartament 3 camere, Lacul Floreasca | ID: CRD 596 


Descriere imobil

Va prezint spre vanzare apartament 3 camere, Lacul Floreasca, confort lux, decomandat, cu suprafata utila de 104mp, totala 115, etaj 1,intr-o cladire cu regim de inaltime P+3, finalizata in 2015.
Suprafata construita este de 141 mp, terasa 10 mp si balcon 3 mp.Living 32 mp, Dormitor 1 21 mp, Dormitor 2 14mp, baie matrimoniala 6mp, baie mica 5mp, bucatarie 16mp, debara 3,5 mp. Apartamentul nu este finalizat in interior dar se livreaza la cheie, exact dupa cum se poate vedea si in foto-randari. Finisajele sunt de calitate foarte buna, ceramica Italia, vase toaleta si baterii Italia, parchet triplustratificat, tamplarie de tip termopan Salamander cu cu 6 camere, rulouri electrice si plase de tantari.
Constructia este din beton si caramida cu izolatie de 10 cm polistiren, peretii despartitori sunt din caramida.
Liftul este cu acces direct de la demisol. Blocul este finalizat, s-au mutat deja primii locatari.
Blocul beneficiaza de o parcare cu 12 locuri la demisol, degivrare la rampa. Locul de parcare se vinde impreuna cu apartamentul sau separat, la pretul de 15.000 euro(se vinde separat)


Fotorafii imobil
Apartament 3 camere, Lacul Floreasca Apartament 3 camere, Lacul Floreasca Apartament 3 camere, Lacul Floreasca Apartament 3 camere, Lacul Floreasca Apartament 3 camere, Lacul Floreasca

Dotari/Finisaje/Utilitati

Status oferta:Vandut
Suprafata104.00 m²
Nr. Camere3
Nr. Dormitoare2
Nr. Bai2
An constructie2015
Tip de incalzireCentrala
Etaj(e):1/3
Certificat energetic clasaA
Cadastru/Intabulare Da
Cablu TV Da
Internet Da
Parchet Da
Ferestre termopan Da
Usa metalica Da
Gresie/Faianta Da
Balcon Da
Terasa Da
Aer Conditionat Da

Tabel cu clasificarea confortului la apartamente
Comfort table for apartments


Informatii financiare
( Calculator rate credit )
Pret vanzare: 220.000 euroComision agentie: Standard 

Adresa imobilului
OrasBucuresti
Judet/SectorSector 1
ZonaFloreasca
TaraRomania

Map


Aceasta oferta este in portofoliul agentului imobiliar
Office CRD Property Broker
Bucuresti
Romania

Telefon: +4 0730649947
office@crdpropertybroker.ro

Contact Image

Cereti detalii agentului imobiliar prin E-mail
 
Nume *
Telefon *
Fax  
E-Mail *
Subiect 
Mesaj *
Introduceti codul din imagine * 
  
* Campuri obligatorii  

CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!