CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Agentie imobiliara in Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti


Intermediere imobiliara pentru vanzare, cumparare, inchiriere de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case/vile
|Lista Agenti
Lista Agenti
|Cauta imobil
Cauta imobil
Email  Imprimare

 Vanzare apartament 3 camere,zona Cotroceni | ID: CRD 583 


Descriere imobil

Vanzare apartament 3 camere,zona Cotroceni, decomandat, situat la etajul 2 din p+ 2+m, intr-o vila construita in anul 1937. Imobilul are suprafata utila de 75 mp, suprafa totala 84 mp. Apartamentul este compus din: sufragerie, 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane si dispune de curent electric, telefon, apa, gaz, cablu tv, canalizare, centrala proprie, calorifere, 3 aparate de aer conditionat, internet cablu. Apartamentul a fost complet renovat in anul 2010(s-a decopertat toata tencuiala si s-a refacut, s-au schimbat in totalitate instalatiile electrice si hidraulice) si are urmatoarele finisaje si imbunatatiri: gresie, faianta, ferestre din pvc cu geam termopan, parchet din stejar, 2 usi metalice cu yala mottura, in bucatarie are usa din geam fumuriu. De asemenea proprietatea mai are si o boxa de cca 4 mp. Se vinde complet mobilat. Se afla langa piata Cotroceni, in apropiere de mijloace de transport public, de statia de metrou Eroilor, parc, lac, scoala generala, liceu, farmacie, mall, hypermarket. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.


Fotorafii imobil
Dormitor matrimonial Zona living Dormitor matrimonial Dormitor mic Dormitor mic Hol Bucatarie Schita apartament

Dotari/Finisaje/Utilitati

Status oferta:Retras
Suprafata75.00 m²
Nr. Camere3
Nr. Dormitoare2
Nr. Bai2
An constructie1937
Tip de incalzireCentrala proprie
Etaj(e):2 /E+M
Certificat energetic clasa0
Mobilat Da
Cadastru/Intabulare Da
Cablu TV Da
Internet Da
Parchet Da
Ferestre termopan Da
Usa metalica Da
Gresie/Faianta Da
Balcon Da
Loc de parcare Da
Aer Conditionat Da

Tabel cu clasificarea confortului la apartamente
Comfort table for apartments


Informatii financiare
( Calculator rate credit )
Pret vanzare: 138.999 euroComision agentie: Standard 

Adresa imobilului
OrasBucuresti
Judet/SectorSector 5
ZonaCotroceni
TaraRomania

Map


Aceasta oferta este in portofoliul agentului imobiliar
Office CRD Property Broker
Bucuresti
Romania

Telefon: +4 0730649947
office@crdpropertybroker.ro

Contact Image

Cereti detalii agentului imobiliar prin E-mail
 
Nume *
Telefon *
Fax  
E-Mail *
Subiect 
Mesaj *
Introduceti codul din imagine * 
  
* Campuri obligatorii  

CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!