CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Agentie imobiliara in Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti


Intermediere imobiliara pentru vanzare, cumparare, inchiriere de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case/vile
|Lista Agenti
Lista Agenti
|Cauta imobil
Cauta imobil
Email  Imprimare

 Vanzare apartament 4 camere Kiseleff | ID: CRD 555 


Descriere imobil

Vanzare apartament 4 camere  Kiseleff/Aviatorilor, situat la etajul 1, intr-un imobil P+4, cu suprafata utila de 176 mp, total utila (cu balcoane si terasa 199), suprafata toala a proprietatii cu garaj si boxa 245 mp. Apartamentul este compus din: Living de 55 mp + zona Dining, 3 Dormitoare, 1 Bucatarie, 3 Bai, 2 Balcoane, 1 terasa de 16 mp, 1 garaj subteran idividual cu intrare individuala, 1 Boxa la subsol cu suprafata de 7mp.Imobilul in care este amplasat apartamentul este intr-un bloc de apartamente, construit in anul 2005,cu acces stradal si are vedere mixta. Finisajele si imbunatatirile sunt de ceam mai buna calitate, parchetul este din lemn natural (stejar), gresie si faianta este importata din Italia, ferestrele sunt din lemn cu geam termopan, rulourile exterioare la dormitoare au inchidere automata, usa la intrare este metalica cu inchidere Mottura, usile interioare sunt din lemn (unele sunt din lemn si geam sablat). Incalzirea si climatizarea sunt centralizate, dar fiecare apartament are contorizare individuala. Bucataria este mobilata si utilata. Apartamentul se vinde nemobilat (Fotografiile sunt doar cu titlu informativ). Apartamentul poate fi utilizat pentru rezidential sau pentru activitatea de tip office.


Fotorafii imobil
Living Living Living Living Dining Bucatarie Casa scarii Schita

Dotari/Finisaje/Utilitati

Status oferta:Actualitate
Suprafata199.00 m²
Nr. Camere4
Nr. Dormitoare3
Nr. Bai3
An constructie2005
Tip de incalzireCentrala imobil
Etaj(e):1/4
Certificat energetic clasaA
Ascensor Da
Cadastru/Intabulare Da
Cablu TV Da
Internet Da
Parchet Da
Ferestre termopan Da
Usa metalica Da
Gresie/Faianta Da
Balcon Da
Terasa Da
Loc de parcare Da
Garaj Da
Aer Conditionat Da

Tabel cu clasificarea confortului la apartamente
Comfort table for apartments


Informatii financiare
( Calculator rate credit )
Pret vanzare: 650.000 euroComision agentie: Standard 

Adresa imobilului
OrasBucuresti
Judet/SectorSector 1
ZonaKiseleff
TaraRomania

Map


Aceasta oferta este in portofoliul agentului imobiliar
Office CRD Property Broker
Bucuresti
Romania

Telefon: +4 0730649947
office@crdpropertybroker.ro

Contact Image

Cereti detalii agentului imobiliar prin E-mail
 
Nume *
Telefon *
Fax  
E-Mail *
Subiect 
Mesaj *
Introduceti codul din imagine * 
  
* Campuri obligatorii  

CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!