CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Agentie imobiliara in Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti


Intermediere imobiliara pentru vanzare, cumparare, inchiriere de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case/vile
|Lista Agenti
Lista Agenti
|Cauta imobil
Cauta imobil
Email  Imprimare

 Vanzare apartament cu 2 camere, Drumul Taberei/Plaza Romania | ID: CRD 641 


Descriere imobil

Va prezint spre vanzare un superb apartament cu 2 camere, amenajat cu bun gust(nu necesita nicio investitie sau renovare), in cartierul Drumul Taberei, zona Compasului, Plaza Romania, cu compartimentare de tip semidecomandat, situat la etajul 4, intr-un bloc cu 10 etaje, dispus pe o suprafata total utila de 49 mp, intr-un bloc construit in 1968.
Apartamentul este compus din hol intrare cu acces la debara si camara, bucatarie, sufragerie cu balcon open space inchis cu tamplarie termopan, hol baie cu dressing, baie, dormitor si are urmatoarele imbunatatiri: parchet, gresie, faianta, usa metalica la intrare, termopane, 2 aparate de aer conditionat, instalatii cupru, usi noi, zugraveala a fost facuta in urma cu 3 ani si este in buna stare,
Cartierul Drumul Taberei, la 3 minute de Plaza Mall, Lidl, Parcul Drumul Taberei, piata Drumul Taberei si viitoarea statie de metrou.
Zona foarte linistita, inconjurata de trei parcuri, dintre care unul chiar in fata scarii.
Scoala si gradinita foarte aproape, drum exclusiv pietonal, astfel incat copiii pot merge in siguranta.
Blocul este de tip Z si se prezinta foarte bine, cu proprietari de buna calitate, dispune de doua lifturi, interiorul casei scarii deosebit de curat si intretinut.
Proprietarul detine si o boxa (in folosinta) si un loc de parcare de la Adp sector 6.
Apartamentul se vinde mobilat sau nemobilat, pretul expus este pentru varianta nemobilata, pentru varianta mobilata se discuta direct cu proprietarul la momentul vizionarii.
Meriata vizionat, comparat si bineinteles cumparat!


Fotorafii imobil
Apartament cu 2 camere, Drumul Taberei/Plaza Apartament cu 2 camere, Drumul Taberei/Plaza Apartament cu 2 camere, Drumul Taberei/Plaza Apartament cu 2 camere, Drumul Taberei/Plaza Apartament cu 2 camere, Drumul Taberei/Plaza Apartament cu 2 camere, Drumul Taberei/Plaza

Dotari/Finisaje/Utilitati

Status oferta:Actualitate
Suprafata49.00 m²
Nr. Camere2
Nr. Dormitoare1
Nr. Bai1
An constructie1968
Tip de incalzireTermoficare
Etaj(e):4/10
Certificat energetic clasaA
Ascensor Da
Mobilat Da
Cadastru/Intabulare Da
Cablu TV Da
Internet Da
Parchet Da
Ferestre termopan Da
Usa metalica Da
Gresie/Faianta Da
Balcon Da
Loc de parcare Da
Aer Conditionat Da

Tabel cu clasificarea confortului la apartamente
Comfort table for apartments


Informatii financiare
( Calculator rate credit )
Pret vanzare: 64.900 euroComision agentie: 2% 
Pret negociabil Da

Adresa imobilului
OrasBucuresti
Judet/SectorSector 6
ZonaDrumul Taberei
TaraRomania

Map


Aceasta oferta este in portofoliul agentului imobiliar
Razvan CAPAN
Bucuresti, sector 6
Romania

Telefon: +4 0729130687
razvan.capan@crdpropertybroker.ro

Contact Image

Cereti detalii agentului imobiliar prin E-mail
 
Nume *
Telefon *
Fax  
E-Mail *
Subiect 
Mesaj *
Introduceti codul din imagine * 
  
* Campuri obligatorii  

CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!