CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Agentie imobiliara in Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti


Intermediere imobiliara pentru vanzare, cumparare, inchiriere de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case/vile
|Lista Agenti
Lista Agenti
|Cauta imobil
Cauta imobil
Email  Imprimare

 Vanzare Vila 10 camere zona Cotroceni | ID: CRD 557 


Descriere imobil

Vanzare Vila 10 camere zona Cotroceni, S+P+2+M..
Fotografiile prezentate ilustreaza imobilul drept resedinta unifamiliala, insa incepand cu anul 2009 este folosit exclusiv drept spatiu de birouri iar in configuratia actuala de office, peretii sunt vopsiti cu lavabil de culoare alba sau ivoire.
Acest imobil a fost construit in anul 1967 .
Atat in perioada anilor 1996 - 1997 cat si in anul 2004, cladirea a fost reconsolidata si renovata
Zidurile portante paralele cu fatada principala au fost intarite prin camasuire cu beton armat .

Aceasta proprietate este deosebita, atat prin calitatea constructiei si finisajelor dar si datorita curtii generoase, prin comparatie cu proprietatile din cartierul Cotroceni.

Imobilul are regim de inaltime P+2+Mansarda cu subsol partial. Fatada este personalizata cu elemente specifice eclectismului stilistic prezent in zona, astfel incat se inscrie armonios in ambianta specifia  a cartierului Cotroceni.
Finisaje fatada: tencuiala impermeabila respiranta de tip Baumit alba, placare cu Granito-Gres bej deschis, tamplarie de aluminiu floxat cu bariera termica si geam termopan.
Parterul se afla la o inaltime de +0.70m fata de nivelul terenului si este accesibil printr-o mica terasa avand 4 trepte la intrare.
Inaltimea libera H=2.92m iar partial exista zone de tavan fals rabitat si scafe (H=2.62m).
Finisaje: pardoseala mocheta, partial granit, gresie pe terasa, tamplarie de aluminiu cu geam termopan.
Etajul 1 cuprinde (in cazul in care imobilul este folosit drept resedinta): holul scarii, o zona de living si un dormitor deservit de un dressing si o baie. Dormitorul se poate deschide spre living si are iesire pe balcon spre curtea din spate. Inaltime libera H=2.77m, partial exista zone de tavan fals rabitat si scafe.
Etajul 2 cuprinde (in cazul in care imobilul este folosit drept resedinta): holul scarii, o zona de living, un sas de acces la dormitoare, 2 dormitoare deservite de o baie si avand o iesire pe o terasa-logie deschisa spre curtea din spate. Inaltime libera H=2.75m, partial exista zone de tavan fals rabitat si scafe.
Etajul 3, accesibil printr-o scara metalica ce porneste din holul scarii de la etajul 2 cuprinde: un spatiu polivalent generos, un sas de acces spre 2 dormitoare, deservite de o chicineta si un grup sanitar. Inaltimea libera este variabila, intre 2m si 5m.
Au fost refacute si gardurile ce delimiteaza proprietatea pe cele trei laturi libere (pe cea de-a patra latura constructia se cupleaza la calcan cu cladirea invecinata)
Deschiderea este de aprox 12 ml. Lungimea terenului este de aprox 34 ml.
Proprietatea se invecineaza cu Facultatea de Medicina Veterinara.
Suprafetele sunt: la parter - 101mp, et.1 - 108mp, et. 2 - 104mp, mansarda - 99mp, subsol 42mp.
Proiectul este o investitie foarte profitabila, putand fi exploatat exclusiv prin inchirierea acestuia.


Fotorafii imobil
Living Dormitor Scara interioara Baie Schita parter Schita etaj 1 Schita etaj 2 Schita mansarda

Dotari/Finisaje/Utilitati

Status oferta:Actualitate
Suprafata410.00 m²
Nr. Camere10
Nr. Dormitoare8
Nr. Bai4
An constructie1967
Tip de incalzireCentrala proprie
Etaj(e):S+P+2+M
Certificat energetic clasa0
Cadastru/Intabulare Da
Cablu TV Da
Internet Da
Parchet Da
Ferestre termopan Da
Usa metalica Da
Gresie/Faianta Da
Balcon Da
Terasa Da
Piscina Da
Gradina/Curte Da
Loc de parcare Da
Garaj Da
Aer Conditionat Da

Tabel cu clasificarea confortului la apartamente
Comfort table for apartments


Informatii financiare
( Calculator rate credit )
Pret vanzare: 1.850.000 euroComision agentie: Standard 

Adresa imobilului
OrasBucuresti
Judet/SectorSector 5
ZonaCotroceni
TaraRomania

Map


Aceasta oferta este in portofoliul agentului imobiliar
Office CRD Property Broker
Bucuresti
Romania

Telefon: +4 0730649947
office@crdpropertybroker.ro

Contact Image

Cereti detalii agentului imobiliar prin E-mail
 
Nume *
Telefon *
Fax  
E-Mail *
Subiect 
Mesaj *
Introduceti codul din imagine * 
  
* Campuri obligatorii  

CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!