CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Agentie imobiliara in Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti


Intermediere imobiliara pentru vanzare, cumparare, inchiriere de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case/vile
|Lista Agenti
Lista Agenti
|Cauta imobil
Cauta imobil
Email  Imprimare

 Vanzare Vila Pasiva 4 camere zona Otopeni | ID: CRD 543 


Descriere imobil

Vanzare Vila Pasiva 4 camere zona Otopeni, au la baza principiile designului bioclimatic, care include in structura sa elementele si resursele naturale. Luand in considerare variabile precum orientarea, directia vantului si vegetatia din jurul cladirilor, am incorporat astfel de elemente naturale in proiectarea fiecarei case. Aplicand cele mai inalte standarde germane de "casa pasiva", am realizat un consum extrem de redus de energie folosind solutii avansate arhitecturale si tehnologice.
S-a implementat cu succes un design elegant, modern, intr-o impresionanta cladire ecologica. Acest lucru a rezultat in spatii interioare eficiente, tavane drepte continue, care elimina orice grinzi structurale vizibile, ferestre si usi ce pot fi inalte din pardoseala pana in tavan. Stilul modern este subliniat prin folosirea de metal si sticla, in timp ce materialele naturale, cum ar fi lemnul si piatra, adauga o nota calda spatiului interior.
Sistemul unic al plafonului radiant, folosit atat pentru racire, cat si pentru incalzire. Aceasta solutie avansata tehnologic este des intalnita in proiecte imobiliare de lux din intreaga Europa, oferind un nivel de confort deosebit de ridicat. Ideal pentru toate anotimpurile, combinat cu o pompa de caldura si o unitate de ventilatie naturala cu recuperare a caldurii aerului, acest sistem asigura o calitate inalta a aerului din interior, precum si un consum de energie surprinzator de redus.
Intimitatea este mai mult decat o necesitate pentru fiecare dintre noi, cu atat mai mult in cazul locuintelor individuale. Aderand la principiul de mai sus, dezvoltatorul doreste sa ofere rezidentilor sai un grad foarte ridicat de intimitate. Toate casele includ o gradina mare in partea de sud, care ofera o priveliste deosebita tuturor camerelor cu orientare catre soare. In acelasi timp, casele invecinate au o vedere foarte limitata catre gradina alaturata, permitand astfel un nivel ridicat de intimitate pentru fiecare casa. Un alt element care sporeste sentimentul de intimitate al rezidentilor sunt strazile interioare ale complexului care, la o latime minima de 9 m, asigura o atmosfera placuta si linistita.
Pretul listat este pentru Vila de tip 2 standard si este fara TVA(24%)


Fotorafii imobil
Living Living Living Dormitor Plan Plan Plan

Dotari/Finisaje/Utilitati

Status oferta:Actualitate
Suprafata182.00 m²
Nr. Camere4
Nr. Dormitoare3
Nr. Bai3
An constructie2014
Tip de incalzireCentrala imobil
Etaj(e):P+1
Certificat energetic clasaA++
Cadastru/Intabulare Da
Cablu TV Da
Internet Da
Parchet Da
Ferestre termopan Da
Usa metalica Da
Gresie/Faianta Da
Balcon Da
Terasa Da
Gradina/Curte Da
Loc de parcare Da
Garaj Da
Aer Conditionat Da

Tabel cu clasificarea confortului la apartamente
Comfort table for apartments


Informatii financiare
( Calculator rate credit )
Pret vanzare: 248.000 euroComision agentie: Standard 
sau se inchiriaza cu  2.000 euro

Adresa imobilului
OrasOtopeni
Judet/SectorIlfov
ZonaOtopeni Est
TaraRomania

Map


Aceasta oferta este in portofoliul agentului imobiliar
Office CRD Property Broker
Bucuresti
Romania

Telefon: +4 0730649947
office@crdpropertybroker.ro

Contact Image

Cereti detalii agentului imobiliar prin E-mail
 
Nume *
Telefon *
Fax  
E-Mail *
Subiect 
Mesaj *
Introduceti codul din imagine * 
  
* Campuri obligatorii  

CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!