CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la la

Cautare avansata

Prima casa

Creditare

Creditele acordate de banci prin programul Prima Casa 4 vor trebui sa indeplineasca urmatoarele conditii legate de cost:

 • Promisiunea de garantare - se emite de catre FNGCIMM in baza antecontractului de vanzare cumparare autentificat sub semnatura certa si pentru care se percepe un comision de 0.15% din valoarea promisiunii de garantare
 • Dobanda - principalul cost al creditului. marja fixa + Euribor la 3 luni (Robor la 3 luni)

Citeşte mai mult...

Programul Prima Casa

Programul Prima Casa

In data de 20 mai 2009, Guvernul a adoptat programul Prima Casa, conceput cu scopul de a sprijini persoanele care achizitioneaza pentru prima data o locuinta pe teritoriul Romaniei. Programul Prima Casa presupune ca imprumuturile contractate prin intermediul acestui program sa fie garantate de stat prin Fondul National de Garantare a Creditelor.

Astfel, suma maxima garantata de stat prin programul Prima Casa va fi de 60.000 de euro. Aceasta valoare reprezinta, conform estimarilor efectuate de Guvern, pretul mediu al unei locuinte in Romania. Garantarea apare in momentul neplatii creditului de catre benefiar, situatie in care statul ramburseaza valoarea imprumutului catre banca creditoare, urmand a se folosi de dreptul de ipoteca asupra imobilului prin intermediul ANAF.

Citeşte mai mult...

Credit Prima Casa

Credit Prima Casa

Ordonanta de Urgenta privind instituirea creditului Prima Casa a intrat in vigoare in data de 4 iunie a.c. Conform acesteia, credite Prima Casa vor putea fi accesate numai de persoane fizice care nu au in proprietate o locuinta in momentul in care il solicita. Premierul Emil Boc a precizat despre creditul Prima Casa:

Creditul pentru prima casa se va adresa tuturor persoanelor care nu au beneficiat pana acum de credit ipotecar, fara a se impune o restrictie de varsta. Prin creditul Prima Casa dorim sa-i sprijinim in mod direct pe toti cei care se afla in fata achizitionarii primei case. Stiu ce dificultati exista: fie nu exista banii necesari pentru plata avansului la banca, fie, uneori nu exista salariul suficient pentru a putea plati ratele aferente unei case pentru care te imprumuti de la banca.

Citeşte mai mult...

Coditii Programul Prima Casa

Coditii Programul Prima Casa

Potrivit normelor de eligibilitate, cei care vor sa beneficieze de garantarea unui credit de maxim 60.000 Euro de catre stat, trebuie sa indeplineasca o serie de conditii legate atat de venitul de care dispun cat si de natura locuintei ce se urmareste a fi achizitionata. Iata care sunt cele mai importante conditii Prima Casa:

Citeşte mai mult...

Norme metodologice programul prima casa

Norme metodologice programul prima casa

In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, si al art. 1 alin. (5) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 60/2009 privind unele masuri in vederea implementarii programului Prima casa,

Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

Art. 1
(1) In scopul facilitarii accesului persoanelor fizice la achizitia unei locuinte prin contractarea de credite, se aproba normele de implementare a programului Prima casa, denumit in continuare programul, prevazute in anexa nr. 1.
(2) Programul, definit ca program guvernamental, are urmatoarele caracteristici:
a) caracter national, determinat de aplicabilitatea acestuia pe intregul teritoriu al tarii;
b) caracter social, reprezentat de interventia statului in procesul de garantare a creditelor contractate de persoanele fizice pentru achizitia de locuinte.

Citeşte mai mult...

Programul Prima Casa 4

Conditii de eligibilitate pentru a lua un credit

Cine poate lua un credit prin Prima Casa 4?

  1. In noua varianta a programului Prima Casa, proprietarii care detin o locuinta cu o suprafata utila mai mica de 50 mp, pot accesa un credit ipotecar garantat de stat pentru a cumpara o locuinta cu o suprafata mai mare.
  2. Clientii care detin cote parti dintr-o locuinta vor putea beneficia de credite garantate de stat pentru a achizitiona diferenta de cote-parti.
  3. Ai dreptul sa achizitionezi in cadrul Programului o singura locuinta finalizata, aflata pe teritoriul Romaniei, inscrisa in cartea funciara in conditiile legii sau sa construiesti o casa, singur sau impreuna cu alte persoane, respectand reglementarile in vigoare referitoare la programul Prima casa.

  Citeşte mai mult...

  Stiri imobiliare

  ImoExpert
  cele mai importante ştiri din domeniul imobiliar

  CRD Property Broker - Agentie imobiliara din Drumul Taberei, Bucuresti, sector 6, va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara, acordata de specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare. Va punem la dispozitie intreaga noastra baza de date cu ofertele de vanzari sau inchirieri de garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, case/vile in cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari, cartierul Crangasi in zone precum:
  Razoare, Orizont, Favorit, Compozitorilor (1 Mai), Moghioros, Timisoara, Bucla(Parcul Drumul Taberei), Valea Argesului, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Romancierilor,  Plaza Romania, Afi Cotroceni, Prelungirea Ghencea, Virtutii, Politehnica, Lujerului, Veteranilor, Gorjului, Pacii sau in zonele adiacente.
  In general, ne ocupam de cartierul Drumul Taberei, cartierul Ghencea, cartierul Brancusi, cartierul Militari si cartierul Crangasi, dar pentru ca primim oferte de la clienti si din alte cartiere, ne-am indreptat atentia si la urmatoarele zone:
  1 Mai(Ion Mihalache), Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Banu Manta, Bucuresti Pipera, Bucurestii Noi, Cismigiu, Chitila, Cotroceni, Domenii, Dorobanti, Drumul Sarii, Floreasca, Gara de Nord, Grivitei, Grivitei/Basarab, Herastrau, Kiseleff, Lizeanu, Muncii, Nordului, Obor, Otopeni Est, Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera, Primaverii, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tei, Titulescu, Turda, Unirii, Universitate, Vitan.
  Doriti sa vindeti, sa inchiriati sau sa cumparati un apartament, o garsoniera sau o casa? Nimic mai simplu! Contactati-ne si va gasim oferta in functie de criteriile dumneavoastra de cautare!