CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la € la €

Cautare avansata

Termeni si conditii

Regulament


In continuare sunt prezentate conditiile in care Crd property broker permite utilizarea acestui site. In urma utilizarii de catre dumneavoastra a serviciului, Crd property broker poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care sunt folosite serviciile noastre. Toate aceste informatii vor fi denumite in cele ce urmeaza 'Informatia'. In situatia in care nu sunteti de acord in totalitate cu acestea, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.crdpropertybroker.ro1. Definitii
In intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:
Utilizator - orice persoana interesata de furnizarea serviciului;
Serviciu - furnizarea catre utilizator a accesului la date si informatii transmise de Crd property broker prin Internet, prin intermediul site-ului www.crdpropertybroker.ro;

2. Obligatiile Utilizatorului
Utilizatorul se obliga sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga ca:
a) Nu va modifica, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web(in afara de propria oferta/cerere);
b) Nu va folosi si nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciile Crd property broker pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator sau este in orice alt mod ofensator;

c)Daca va trimite o oferta de vanzare sau inchiriere pentru a o promova pe  site-ul Agentiei CRD Property Broker si agentul caruia i s-a repartizat oferta va gasi un client hotarat sa achizitioneze imobilul, vanzatorul/proprietarul se obliga sa achite un comision de 2% din valoarea de vanzarea sau 50% din valoarea chiriei agreate intre proprietar si chirias.


3. Limitarea raspunderii
Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarea afirmatie:
Crd property broker nu va fi responsabil pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web.

4. Securitate

Pentru protejarea informatiilor personale, Crd property broker utilizeaza tehnologii de encriptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin acest site. Chiar daca oferim aceste tehnologii alaturi de alte masuri de protectie a informatiilor confidentiale si asiguram securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatiile transmise prin Internet sunt securizate, sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori, din motive care nu tin de noi.

5. Proprietate intelectuala
Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta faptul ca toate logo-urile si simbolurile asociate folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale Crd property broker.

6. Date cu caracter personal
Utilizatorul este de acord cu dreptul furnizorului Crd property broker de a prelucra datele cu caracter personal ale dumnevoastra, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilizator.

7. Generalitati
7.1 Modificari ale conditiilor - Crd property broker poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web la www.Crd property broker. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

7.2 Jurisdictie - Acest site web este proprietatea Crd property broker. Prin accesarea acestui site, Utilzatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde din Romania si de peste hotare. Crd property broker nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

8. Prelucrarea informatiei

Crd property broker prelucreaza date cu caracter personal cu privire la dumneavoastra ("Date cu Caracter Personal") in vederea indeplinirii unor operatiuni si scopuri legitime legate in principal de desfasurarea activitatii de intermediere imobiliara (vanzari -cumparari -inchirieri)


Datele ce urmeaza a fi colectate direct de la dvs. se refera la : nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail. Informatiile vor fi colectate prin mijloace automate, cu respectarea tuturor restrictiilor de securiate si protectie impuse de lege.
Informatia va fi prelucrata de catre Crd property broker in conformitate cu prevederile Legilor nr. 676/2001 si 677/2001, putand fi folosita in scopuri asociate comercializarii serviciilor si ofertelor companiei, cum ar fi :

8.1 Procesarea ofertelor sau cererilor dumneavoastra;
8.2 Oferirea de noi oferte si/sau servicii catre dumneavoastra;
8.3 Facturare;
8.4 Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor dumneavoastra;
8.5 Realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor Crd property broker si ale companiilor asociate;
8.6 Contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte si servicii ale Crd property broker si ale companiilor asociate sau in legatura cu oferte si servicii ale unor terte parti care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara de cazul in care ne-ati adresat o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens sau v-ati dezabonat/sters contul de pe acest site);

9. Dezvaluirea Informatiei
Crd property broker are dreptul sa dezvaluie Informatia:
Companiilor asociate, care pot folosi Informatia in aceleasi scopuri ca si Crd property broker;
Tertelor parti specificate la art. 8.6;

10. Drepturile dumneavoastra
Cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal , va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

  1. Dreptul de a va accesa Datele cu Caracter Personal;
  2. Dreptul de a solicita rectificarea, stergerea sau blocarea corespunzatoare a Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal; dreptul de opozitie.
  3. Dreptul de a nu fi supus unor decizii individuale automate (decizii automate bazate pe prelucrarea datelor prin mijloace automate, in scopul de a evalua anumite aspecte personale)
  4. Dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

Drepturile Dvs. pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise adresate societatii noastre.
Prin acceptarea prezentului formular de consimtamant confirmati faptul ca ati fost informat cu privire la Datele cu Caracter Personal referitoare la dumneavoastra, care urmeaza sa fie stocate, prelucrate si utilizate, si ca sunteti de acord ca aceste Date cu Caracter Personal (inlcusiv CNP) sa fie prelucrate si utilizate in limitele astfel specificate, pe durata de desfasurare a activitatii societatii.

11. CONSIMTAMANT

Accept prezentul formular pentru a indica faptul ca:

  1. am citit si am inteles in totalitate cele de mai sus, si:
  2. consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter Personal, in conformitate cu cele indicate in prezentul formular


PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE.
PUBLICAREA DE OFERTE SAU VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.