CRD Property Broker

Agentie imobiliara

Cautare dupa Nume,

zona,etc.

Pret de la € la €

Cautare avansata

Agentie imobiliara Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti


Intermediere imobiliara pentru vanzare, cumparare, inchiriere de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case/vile
|Lista Agenti
Lista Agenti
|Cauta imobil
Cauta imobil
Email  Imprimare

Oferta de vanzare Apartament, B-dul Timisoara


Descriere

Apartament 3 camere, decomandat, Plaza - Afi Cotroceni

Pret: 78.000 €, ID: CRD 711 

Apartament cu 3 camere, decomandat, situat pe Bulevardul Timișoara, între Afi Palace Cotroceni, Mall Plaza România și Terra Park, renovat, modernizat, mobilat si utilat, confort I,  poziționat spre bulevard (însă izolat fonic). Apartamentul se află la etajul 3, fiecare palier are 4 apartamente. Suprafata utilă a apartamentului a fost mărită prin renovare completă in anul 2010: sufrageria a fost mărită cu peste 10 mp (prin desființarea balconului) și baia cu peste 1 mp (prin desființarea unei debarale mici), astfel încât suprafata utila este acum in jur de 75 mp. Apartamentul este foarte bine întreținut, a fost rezugrăvit in vara lui 2017.
Îmbunătățiri – usa metalică, geamuri temopan aluminiu cu foaie triplă de geam pentru o izolare mai bună termică si fonică, la fiecare camera există cel puțin un geam oscilobatant. Alte îmbunătățiri - instalație electrică nouă cu circuite separate pentru lumină și prize pentru fiecare camera și panou cu sigurante moderne automate, apometre, calorifere de otel cu repartitoare montate, gresie și faianță, bucătărie mobilată cu mobilier modular și echipată cu toate electrocasnicele mari: mașină de spălat vase, cuptor electric si cuptor cu microunde incorporate, aragaz si hota absorbantă, mobilier de baie înlocuit integral, cada cu hidromasaj, calorifer port-prosop, dressing generos în holul central în care se află montată și masina de spălat rufe, agregate de aer condiționat 9-11000 BTU cu funcție de încălzire în fiecare cameră, parchet laminat în dormitoare, sufragerie și hol.
Camerele sunt mobilate cu mobilier modern, dormitorul matrimonial are mobila făcută pe comandă care optimizează folosirea spațiului în cameră.
Blocul este liniștit, scara este curată și vecinii serioși. Asociația de locatari este la nivel de 2 scări, pentru 80 de apartamente.  Este un bloc bine întreținut și administrat. Întreținerea se ridică vara la cca. 250 lei, iar iarna la cca. 400 lei, pentru două persoane. Blocul are 9 etaje și a fost construit în 1977 de Trustul Carpați. Structura de rezistență este intactă. Blocul a fost reconsolidat imediat după cutremurul din 1977, chiar în faza de ridicare a structurii de rezistență. Finisajele exterioare originale sunt de foarte bună calitate. Blocul a fost dat în folosință în decembrie 1977.
Există un loc de joacă pentru copii lângă bloc, gradinite, scoli si liceul Grigore Moisil in imediata apropiere. Access rapid la oricare din cele două Mall-uri, Plaza sau AFI (max 5 min de mers pe jos), Cora Lujerului la circa 10 minute. Acces la mijloacele de transport de pe B-dul Timișoara (autobuze 137,138, tramvaie 35, 25,8) si la cele de pe Drumul Taberei, Favorit (autobuze 168, 268, 368, 668, troleibuze 69, 90), distanta pana la statia metrou Lujerului este de 7-800m.


Fotografii imobil
Apartament 3 camere, decomandat, Plaza - Afi Cotro Apartament 3 camere, decomandat, Plaza - Afi Cotro Apartament 3 camere, decomandat, Plaza - Afi Cotro Apartament 3 camere, decomandat, Plaza - Afi Cotro

Caracteristici/Dotari/Finisaje/Utilitati

Status oferta:Vandut
Tip de incalzireTermoficare
CompartimentareDecomandat
An constructie1977
Suprafata75.00 m²
Etaj:3/9
Confort1
Nr. Camere3
Nr. Dormitoare2
Nr. Bai1
Certificat energetic clasaB
Ascensor Da
Mobilat Da
Cadastru/Intabulare Da
Cablu TV Da
Internet Da
Parchet Da
Ferestre termopan Da
Usa metalica Da
Gresie/Faianta Da
Balcon Da
Aer Conditionat Da

Tabel cu clasificarea confortului la apartamente
Comfort table for apartments


Informatii financiare
( Calculator rate credit )
Pret: 78.000 €Comision agentie: standard 
 
Pret negociabil Da

Adresa imobilului
ZonaDrumul Taberei
SubzonaB-dul Timisoara
Judet/SectorSector 6
OrasBucuresti
TaraRomaniaAceasta oferta este in portofoliul agentului imobiliar
Razvan CAPAN
Bucuresti, sector 6
Romania

Telefon: +4 0729130687
Contact Image
Aceasta oferta imobiliara a avut 1921 accesari

Cereti detalii agentului imobiliar prin E-mail
 
Nume *
Telefon *
Fax  
E-Mail *
Subiect 
Mesaj *
Introduceti codul din imagine *  
Captcha image  
* Campuri obligatorii